Digitalni marketing

PREDAVANJA SU ONLINE

Predavanja su online. Gdje god se nalazite pratite predavanja. Interesovanja za naše obuke su velika i zato smo odlučili da predavanja budu online kako bi svima  omogućili da budu naši polaznici. Takođe, online predavanja štede vrijeme kao i vašu angažovanost i na ovaj način se trudimo da ga budemo što efikasniji.

ZAŠTO DIGITALNI MARKETING?

Danas se sve odvija online. Do nedavno kompanije su gradile svoj uspjeh pokazujući kako njihovi proizvodi i servisi mogu da riješe problem korisnika i dokazujući da su bolji od konkurencije. Danas, potrošači i korisnici više vjeruju drugim potrošačima i njihovim iskustvima nego kompanijama.

Kompanije donose odluke i prave strategije na osnovu podataka dobijenih web analitikom.

 Svakodnevno korišćenje društvenih mreža i pretraživača mobilne uređaje i tehnologiju čini glavnim alatom za marketing – 24 sata, 7 dana u nedjelji, 365 dana u godini.

Potreba za profesionalcima koji poznaju tehnike digitalnog marketinga i e-biznisa raste eksponencijalno i spada među najviše traženim vještinama.

KOME JE OBUKA NAMIJENJENA?

Za sve one koji žele da steknu ili usavrše vještine koje treba da posjeduje menadžer digitalnog marketinga. Za one koji žele da unaprijede svoj biznis, mlade koji su na početku svoje profesionalne karijere i sve one koje zanimaju nove tehnologije i medijske platforme u digitalnom marketingu.

ŠTA MI JE POTREBNO DA POHAĐAM OBUKU?

Poznavanje rada na računaru

ZAŠTO BAŠ OVA OBUKA?

Na ovoj obuci polaznici savladaju sve ono najbitnije što je potrebno za uspješan start karijere u digitalnom marketingu. Sve vještine i znanje dobijeno na kursu od predavača su iz dugogodišnjeg iskustva i rada na konkretnim projektima. Kurs je usmjeren da polaznici na kraju imaju konkretno i odmah primljenljivo znanje. Takođe sa završetkom obuke svi naši polaznici imaju još jednu dodadtnu vrijednost – podrška u daljem radu i snalaženju na polju digitalnog marketinga.

ŠTA ĆU NAUČITI?

  • Osnovni pojmovi web dizajna
  • Izrada web sajta (WordPress)
  • Optimizacija web sajta za pretraživače (SEO search engine optimization)
  • Analitika posjećenosti web sajta (Google analytics, Google tag manager, Facebook pixel)
  • Koncepti digitalnog marketinga
  • Priprema i kreiranje online marketinške kampanje
  • Stvaranje i kreiranje sadržaja
  • Marketing na društvenim mrežama
  • Oglašavanje na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn)
  • Alatke i tehnike e-mail marketinga

DA LI IMAM PODRŠKU NAKON OBUKE?

Kao dodatnu vrijednost svi polaznici nakon obuke imaju našu podršku. Odlično znamo koliko ona znači nakon što ste usvojili nova znanja i kada počnete da ih primjenjujete u praksi. Uvjek možete računati na nas.

KOLIKO TRAJE KURS I KOJA JE CIJENA?

Početak obuke je 14. novembar 2022. godine. Predavanja se odvijaju jednom nedjeljno. Kurs traje 12. nedjelja. Cijena kursa je 300 €. U cijenu je uračunat PDV.

PRIJAVI SE

Imate dodatna pitanja? Kontaktirajte nas na telefon +382 67 74 44 66 ili pišite na email info@educomacademy.me

Više o ostalim obukama možete da pogledate ovdje.