O nama

“Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom” – Lao Tzu – kineski filozof

Svaki dan nauči nešto novo

Ako svaki dan odvojite mali dio svog vremena da naučite nešto novo za godinu dana vaše znanje će biti unaprijeđeno na veoma zavidan nivo. Neka vam ovo bude jedna od stavki koje ćete se čvrsto pridržavati i primjenjivati. Jer edukacija je put ne cilj!

Mirko Jovović
Pokretač IT akademije EduCom

Projekat IT akademije EduCom je pokrenut od strane IT kompanije InfoCom

Najlakši put da steknete relevantno programersko ili bilo bilo koje drugo IT znanje i vještinu je da učite uz ljude koji imaju praktično iskustvo iz IT industrije i koji su radili na mnogobrojnim IT projektima u relanom poslovnom svijetu. Na toj ideji je nastao Educom projekat.

Da bi postali programer, stručnjak za digitalni marketing ili bilo koju drugu IT oblast potrebna je želja za učenjem, strpljenje, zainteresovanost i posvećenost. Uz iskusnog trenera koji će vam prenositi znanje i dio sopstvenog iskustva, na dobrom ste putu da savladate prvi i najvažniji korak.

Učenje i usavršavanje znanja i vještina u IT industriji nikada ne prestaje. Informacioone tehnologije se razvijaju i napreduju svaki dan, a samim tim i ažuriranje vašeg znanja je neophodno. Nakon završetka stručne obuke ili škole i dobijanja prvog posla, vaše učenje i usavršavanje se nastavlja. I trajaće dok se budete bavili IT poslom.

Da bi se izborili sa promjenama potrebno je novo znanje. Stoga je stalno učenje i usavršavanje vještina neophodno za karijeru bilo kojeg profesionalca.

pitanje-IT-akademija

Poslovni svijet je podložan stalnim transformacijama uslovljen tehnološkim napretkom i inovacijama. Ostanite konkurentni u svojoj industriji stalnim usvajanjem novih vještine i praćenjem trendova u poslu. Usvajanje novog znanja daje nove ideje i kako da postojeća rješenja unaprijedite i učinite boljim.

Dobra praksa na ličnom nivou je postavljati pitanja kada nešto ne razumijete dovoljno dobro, tražiti povratne informacije od iskusnijih kolega, identifikovati programe za trening i obuku koji će biti korisni i održavati vještine stalnim vježbanjem i istraživanjem onoga što ste naučili.

Predavači sa velikim iskustvom

Učite od onih koji imaju veliko praktično iskustvo u IT industriji

Znamo što je potrebno

Mi ne gubimo vrijeme. Znamo koje su potrebe nema suvišnih stvari

Podrška i nakon završene obuke

Nakon obuke imate podršku kako bi lakše savladali izazove